Promotiekleding

Promotiekleding als marketingtool

Krachtige en onderscheidende promotiekleding geeft een boost aan de branding strategie van uw merk.
Promotiekleding voor bijvoorbeeld evenementen en beurzen is erg belangrijk. Zo bent u als bedrijf herkenbaar en laat u een professionele indruk achter. Het is belangrijk dat uw personeel en relaties uw promotiekleding graag draagt.

Kwalitatieve en prettige dragende, passende kleding is hierbij noodzakelijk. Wij kunnen u hierin volledig begeleiden en nemen alles uit handen. U hoeft zich nergens zorgen om te maken, wij kunnen alles deskundig en in eigen beheer uitvoeren.

Promotionele kleding

Breng uw merk onder de aandacht

Wij ontwerpen en produceren unieke promotionele kleding die past bij uw organisatie. Wij zijn voornamelijk werkzaam voor de grotere merken en multinationals. Uiteraard kunt u op verzoek met kleinere afnames bij ons terecht.

Integrated Sports B.V. is onderdeel van Hassing B.V.

Promotiekleding op maat

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service. Daarom maken wij alle accessoires en promotiekleding exact op maat, aangepast aan uw wensen, doelen en behoeftes. Wij bestaan al ruim 30 jaar en staan bekend om onze kwalitatieve bedrijfskleding, perfecte pasvorm en goede service. Zo krijgt u uiteraard één of meerdere samples voordat de productie wordt gestart. Ook is het mogelijk om samen met onze specialistische medewerkers de accessoires te laten aanmeten. Wij helpen u graag met het ontwerpen en het bepalen van de gewenste materiaalkeuze.

Wij verzorgen het totale pakket om uw product tot een succes te brengen, van ontwerp tot levering. Indien gewenst kunnen wij uw productlijn voorzien van een complete warehousing, gekoppeld met een website die u zelf beheert. Iedere aanvraag is uniek en vereist een eigen aanpak. Hoewel de meeste van onze producties in het Verre Oosten plaatsvinden, hebben wij ook nog productiemogelijkheden in onze eigen fabriek in Tunesië of Nederland.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Onze medewerkers moeten zich prettig en verzekerd voelen in zijn of haar uniform. Een medewerker loopt dag in dag uit in onze kleding. Het draagcomfort heeft hierom zeker veel invloed.

directeur, HR


Ik merk dat de kleding een gevoel van trots met zich meebrengt. Als ik kijk hoe Integrated Sports dit project voor ons heeft opgepakt, ben ik extreem positief.

Bas Havens, Projectmanager

 

Offerte aanvragen

Promotiekleding