Promotionele kleding

Promotionele kleding als marketingtool

Krachtige en onderscheidende promotiekleding geeft een boost aan de brandingsstrategie van uw merk. Promotionele kleding is onmisbaar bij evenementen en beurzen, maar ook binnen uw organisatie. Met kwalitatieve kleding, in uw huisstijl, is uw merk direct herkenbaar en laat u tegelijkertijd een professionele indruk achter. Daarnaast is het van belang dat uw personeel de promotionele kleding graag draagt. Prettig dragende en passende kleding is hierbij noodzakelijk. Wij kunnen u hierin volledig begeleiden en nemen alles uit handen. U hoeft zich nergens zorgen om te maken, wij kunnen alles deskundig en in eigen beheer uitvoeren.

Promotiekleding specialist

Breng uw merk onder de aandacht

Wij ontwerpen en produceren unieke promotionele kleding die past bij uw organisatie. Als specialist in de confectiebranche zijn we voornamelijk werkzaam voor de grotere merken en multinationals. Uiteraard kunt u op verzoek met kleinere afnames bij ons terecht.

Integrated Sports B.V. is onderdeel van Hassing B.V.

Promotionele kleding op maat

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service. Als promotiekleding specialist maken wij alle accessoires en promotiekleding exact op maat, aangepast aan uw wensen, doelen en behoeftes. Wij bestaan al ruim 30 jaar en staan bekend om onze kwalitatieve bedrijfskleding, perfecte pasvorm en goede service. Zo krijgt u één of meerdere samples voordat de productie wordt gestart. Ook is het mogelijk om samen met onze specialistische medewerkers de accessoires te laten aanmeten. Wij helpen u graag met het ontwerpen en het bepalen van de gewenste materiaalkeuze.

Wij verzorgen het totale pakket om uw product tot een succes te brengen, van ontwerp tot levering. Indien gewenst kunnen wij uw productlijn voorzien van een complete warehousing, gekoppeld met een website die u zelf beheert. Iedere aanvraag is uniek en vereist een eigen aanpak. Hoewel de meeste van onze producties in het Verre Oosten plaatsvinden, hebben wij ook nog productiemogelijkheden in onze eigen fabriek in Tunesië of Nederland. Zoekt u een specialist om uw promotionele kleding te laten maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Onze medewerkers moeten zich prettig en verzekerd voelen in zijn of haar uniform. Een medewerker loopt dag in dag uit in onze kleding. Het draagcomfort heeft hierom zeker veel invloed.

directeur, HR


Ik merk dat de kleding een gevoel van trots met zich meebrengt. Als ik kijk hoe Integrated Sports dit project voor ons heeft opgepakt, ben ik extreem positief.

Bas Havens, Projectmanager

 

Offerte aanvragen

Promotiekleding