skip to Main Content
Maak kennis met ons!

Integrated Sports B.V. is een Europese custom-made confectiespecialist, die uw promotionele en modeconfectie kan produceren zoals u dat wilt, onder de beste voorwaarden en met de laagst mogelijke inspanningen van uw kant. Sterke merken verdienen een modische uitstraling, maar wél met behoud van optimaal draagcomfort, originaliteit en functionaliteit. Geen standaard (werk) kleding maar modern onderscheidende kleding, met een perfecte pasvorm. Het ontwerp en uitstraling van uw bedrijfs- en promotionele kleding maken de identiteit en het echte onderscheid. Integrated Sports B.V. heeft jarenlange kennis en expertise op het gebied van mode en textiel en alles op het gebied van textielaccessoires. Wij leveren passend en onderscheidend maatwerk voor uw bedrijfs- en promotionele kleding, waarbij naamsbekendheid, herkenbaarheid en representatief gekleed personeel de sleutelwoorden zijn.

Als bedrijf beloven wij u het volgende:
Unieke uitstraling

Uw wens vormt de basis voor uw eigen unieke kledinglijn.

Sample

Wanneer u tevreden bent met de ontwerpen, zullen wij u een sample tegemoet sturen.

Kwaliteitswaarborging

Wij controleren en inspecteren conform de Europese richtlijnen.

Inventarisatie

Middels een één-op-één gesprek zorgen wij ervoor dat al uw belangen behartigd worden.

Productieplanning

Een planning die wij met u zullen doornemen, die aansluit op uw wensen.

Levering

Wij dragen hier zorg voor en zorgen ervoor dat dit geheel naar wens gebeurd.

Een creatief voorstel

Uw wensen zullen wij gebruiken om tot een creatief voorstel te komen.

Productie

Uw behoeften, planning en prijsniveau vormen de leidraad voor de productie.

Voorraadbeheer

Wij kunnen u inzicht verschaffen in uw eigen productvoorraden middels een webshop.

Geschiedenis

Integrated Sports B.V. is een cap- en tassenspecialist, opgericht in 1992. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gevestigd tussen de grootste bedrijven op het gebied van op maat gemaakte confectie. Na ruim twee decennia werkervaring in de branche, kan met recht gezegd worden dat we een specialist zijn op het gebied van custom-made kleding en accessoires ontwerpen en produceren. Dit is gebleken uit onze klanten. Vooraanstaande en grote multinationals hebben producten bij ons afgenomen. U kunt hierbij denken aan:

Björn Borg | Van Gils | Adidas | Lacoste | De Rabobank

Deze bedrijven hebben om uiteenlopende redenen producten afgenomen bij ons bedrijf. Enerzijds ter aanvulling van hun huidige kledinglijn; anderzijds vanwege promotionele acties. Zodoende kan gesteld worden dat Integrated Sports actief is geworden op twee markten, namelijk de modische en de promotionele markt.

Reach Compliance Fabrieken

Kernwaarden

Sinds het ontstaan van het bedrijf zijn een aantal kernwaarden te allen tijde doorgevoerd, namelijk:

  • De klant staat op de eerste plaats
  • Eerlijk en ethisch zaken doen
  • Kwaliteit en waarde leveren
Integrated Sports Geschiedenis

Onze organisatie

Integrated Sports B.V. is een bedrijf wat zich heeft gemanifesteerd in de markt van op maat gemaakte confectie. Met een hoofdkantoor in Nederland, een inkoopkantoor in China en een verkoopkantoor in Frankrijk kan gesproken worden van een internationale oriëntatie. Mede dankzij deze oriëntatie kan het bedrijf zich scharen tot één van de grootste leveranciers van custom-made confecties van Europa.

De tevredenheid van onze medewerkers is ontzettend belangrijk voor ons. Dit resulteert dan ook in kwalitatief hoogwaardigere producten. Om het welzijn van onze medewerkers te waarborgen, voldoen al onze fabrieken aan de REACH-normen.