Europees confectiebedrijf

Confectiebedrijf voor kleding en accessoires

Met een ervaren confectiebedrijf aan uw zijde creëert u duurzame maatwerkkleding. Sterke merken verdienen een modische uitstraling, maar wél met behoud van optimaal draagcomfort, originaliteit en functionaliteit. Geen standaard (werk) kleding, maar modern onderscheidende kleding, met een perfecte pasvorm. Het ontwerp en uitstraling van uw bedrijfs- en promotionele kleding maken de identiteit en het echte onderscheid.

Integrated Sports B.V. is een confectiebedrijf dat jarenlange kennis en expertise heeft op het gebied van mode en textiel en alles op het gebied van textielaccessoires. Wij leveren passend en onderscheidend maatwerk voor uw bedrijfs- en promotiekleding, waarbij naamsbekendheid, herkenbaarheid en representatief gekleed personeel de sleutelwoorden zijn.

Onze kernwaarden

Sinds het ontstaan van ons confectiebedrijf zijn er een aantal kernwaarden die in alle facetten naar voren komen.

  1. De klant staat op de eerste plaats, altijd. 
  2. Het doen van zaken op eerlijke en ethische wijze.
  3. Het leveren van excellente kwaliteit en waarde.

De voordelen van ons confectiebedrijf

Unieke uitstraling

Uw wens vormt de basis voor uw eigen unieke kledinglijn.

inventarisatie

Middels een één-op-één gesprek zorgen wij ervoor dat al uw belangen behartigd worden.

Een creatief voorstel

Uw wensen zijn het uitgangspunt om tot een creatief voorstel te komen.

Voorraadbeheer

Wij verschaffen u inzicht in uw eigen productvoorraden door middel van een webshop.

Sample

Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, ontvangt een sample van het eindproduct.

Levering

Wij dragen zorg voor een goede levering en garanderen dat het traject naar wens gebeurd.

Productieplanning

Een planning die wij met u zullen doornemen, wat aansluit op uw wensen.

Productie

Uw behoeften, planning en prijsniveau vormen de leidraad voor de productie.

kwaliteitswaarborging

Wij controleren en inspecteren conform de Europese richtlijnen.

Geschiedenis

Integrated Sports B.V. is een cap- en tassenspecialist, opgericht in 1992. Door de jaren heen hebben wij ons flexibele confectiebedrijf gevestigd tussen grote merken. Na ruim drie decennia werkervaring in de branche, kan met recht gezegd worden dat we een confectiespecialist zijn op het gebied van het ontwerpen en produceren van custom-made bedrijfkleding en accessoires.

Bekende en grote multinationals hebben al kwalitatieve producten bij ons afgenomen. U kunt hierbij denken aan: Björn Borg, Van Gils, Adidas, Lacoste en De Rabobank. Wij zijn uw ervaren confectiebedrijf voor zowel de afname van promotionele acties als het aanvullen van huidige kledinglijnen.

Confectiebedrijf Integrated

Internationaal confectiebedrijf

Integrated Sports B.V. is hét Europese confectiebedrijf dat zich heeft gemanifesteerd in de markt van op maat gemaakte confectie. Met een hoofdkantoor in Nederland, een inkoopkantoor in China en een verkoopkantoor in Frankrijk kan gesproken worden van een internationale onderneming. Dankzij deze oriëntatie is ons confectiebedrijf één van de grootste leveranciers van custom-made confecties van Europa.

De tevredenheid van onze medewerkers is ontzettend belangrijk. Dit resulteert in kwalitatief hoogwaardigere producten. Om het welzijn van onze medewerkers te waarborgen, voldoen al onze fabrieken aan de REACH-normen. Zoekt u een confectiebedrijf voor bedrijfskleding of maatwerk caps? Neem contact op.

Confectiefabriek in Tunesië

Hoewel de meeste van onze producties in het Verre Oosten plaatsvinden, hebben wij ook productiemogelijkheden in onze eigen fabriek in Tunesië of Nederland. Wij vervaardigen uw kleding en accessoires in massaproductie, zodat u een kwalitatief afgewerkt product ontvangt. Het grote voordeel is dat de kosten van de productie relatief laag zijn. Wij produceren onder de beste voorwaarden en met de laagst mogelijke inspanningen van uw kant.

Confectiefabriek
Confectiekleding maken

Offerte aanvragen

Promotiekleding