Corporate Identity

Specialist in corporate fashion

De corporate identity versterken van uw organisatie? Investeer in kwalitatieve bedrijfskleding, hét visitekaartje voor uw bedrijf. Wij zijn met meer dan 30 jaar ervaring een absolute specialist in het volledig produceren van uw corporate identity kleding. Hiermee kunt u de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw organisatie vergroten.

Wij houden rekening met de arbeidsomstandigheden van uw werknemers, maar ook met de nieuwste trends, veiligheidseisen en pasvorm. Voer uw huisstijl en imago optimaal door in de werkkleding van uw medewerkers. Uw organisatie op laten vallen met bedrijfkleding? Vraag direct een offerte aan en onze specialisten helpen u graag verder. 

Oneindige mogelijkheden

meer dan alleen een logo in uw kleding

Alles wat u wenst is voor ons mogelijk om te realiseren. Wij zorgen ervoor dat uw werknemers de bedrijfsidentiteit op professionele wijze uitstralen. De mogelijkheden gaan veel verder dan alleen een logo van uw organisatie. Samen kijken naar de mogelijkheden? 

Integrated Sports B.V. is onderdeel van Hassing B.V.

Laat de juiste indruk achter

Een duidelijke identiteit is essentieel voor iedere organisatie. U wilt natuurlijk dat u de juiste indruk achterlaat bij uw doelgroep. Straal uit waar u als organisatie voor staat en gaat. Voor een professionele indruk en uitstraling is een tot in detail verzorgde (werk)kledinglijn voor uw personeel onmisbaar. Als dit deskundig wordt gerealiseerd, kan dat de identiteit van uw organisatie versterken. 

Dagelijks zijn wij bezig met de productie van corporate identity kleding voor o.a. internationaal acterende kledingmerken. Wij vinden het belangrijk dat uw personeel de kleding met veel plezier draagt. Dit realiseren we door ultiem draagcomfort en een trendy, moderne uitstraling, passend bij uw merk. Wij denken met u mee en maken het onmogelijke, mogelijk! 

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Onze medewerkers moeten zich prettig en verzekerd voelen in zijn of haar uniform. Een medewerker loopt dag in dag uit in onze kleding. Het draagcomfort heeft hierom zeker veel invloed.

directeur, HR


Ik merk dat de kleding een gevoel van trots met zich meebrengt. Als ik kijk hoe Integrated Sports dit project voor ons heeft opgepakt, ben ik extreem positief.

Bas Havens, Projectmanager

 

Offerte aanvragen

Promotiekleding