Confectieatelier

Europese confectieatelier

Op zoek naar een ervaren confectieatelier voor uw bedrijfskleding, caps of promotiekleding? Integrated Sports is de Europese specialist in de confectie-industrie. Wij creëren duurzame maatwerkkleding met een optimaal draagcomfort, functionaliteit en kwaliteit. Wij staan bekend als een kwalitatief confectieatelier dat oog heeft voor detail en veel waarde hecht aan een kwalitatief eindproduct. In onze atelier werken stuk voor stuk ervaren en vakbekwame mensen, die uw confectiekleding nauwkeurig tot stand brengen. Met een goed uitgeruste confectieatelier, waar industriële naaimachines staan opgesteld, zijn we de ideale partner voor grote partijen naaiwerk. Hoewel de meeste van onze confectieproductie in het Verre Oosten plaatsvindt, hebben wij ook productiemogelijkheden in onze eigen fabriek in Tunesië of Nederland. Wij produceren onder de beste voorwaarden en met de laagst mogelijke inspanningen van uw kant.

Confectieatelier
Confectie atelier

Specialist in de confectie-industrie

Integrated Sports B.V. is een confectiespecialist, opgericht in 1992. Door de jaren heen hebben wij ons flexibele confectieatelier gevestigd tussen de grote merken. Na ruim drie decennia werkervaring in de confectie-industrie, kan met recht gezegd worden dat we een confectiespecialist zijn op het gebied van het ontwerpen en produceren van bedrijfskleding en accessoires. Wij realiseren geen standaardkleding, maar onderscheidende werkkleding met een perfecte pasvorm. Onze specialisten weten als geen ander dat het ontwerp van uw bedrijfskleding het onderscheid maken. Het is dé identiteit van uw organisatie. 

Wij leveren onderscheidend maatwerk voor uw bedrijfs- en promotiekleding, waarbij naamsbekendheid en herkenbaarheid de sleutelwoorden zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring in de confectie-industrie is uw confectiekleding in goede handen. Door de juiste mensen, ervaring en machines in te zetten, realiseren we grote aantallen kledingproductie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Denk aan de herkenbare caps van de Nederlandse Politie tot bekende kledingmerken als Adidas en Lacoste. Interesse in kwalitatieve bedrijfskleding of promotionele accessoires? Neem contact op.

Offerte aanvragen

Promotiekleding