Bedrijfskleding op maat

Alles onder 1 dak

Wij zijn een totaalleverancier, gevestigd in Nijkerk, op het gebied van bedrijfskleding op maat en zorgen voor de juiste uitstraling. We hebben oog voor detail, veiligheid en duurzaamheid. Met de juiste uitstraling van uw bedrijfskleding laat u een positieve indruk achter in uw omgeving. Waarom kiest u voor Integrated Sports?

  • De allerhoogste kwaliteit;
  • Excellente vermaak-service; 
  • Een breed assortiment;
  • Betaalbare producten;
  • Ruim 30 jaar ervaring;
  • Een ruim assortiment; 
  • Meedenkende specialisten. 
Uw bedrijfskleding op maat laten maken? Vraag een offerte aan en onze confectiespecialisten helpen u graag verder. 

Custom made bedrijfskleding

Oneindige mogelijkheden 

Bedrijfskleding op maat is onmisbaar voor bedrijven die een professionele indruk willen achterlaten. Met een herkenbaar ontwerp en een goede pasvorm is bedrijfskleding het visitekaartje voor uw organisatie.  Maatwerk bedrijfskleding kan verschillende functies dienen, zoals promotie, bescherming, werkcomfort en/of uitstraling. Wij kunnen aan al uw wensen voldoen. 

Integrated Sports B.V. is onderdeel van Hassing B.V.

Toegewijde samenwerkingspartner

Bent u op zoek naar een toegewijde en flexibele samenwerkingspartner op het gebied van bedrijfskleding op maat? Integrated Sports voldoet aan deze wensen. Wij hebben met 30+ jaar ervaring en een specialistisch team voldoende kennis om u volledig van dienst te zijn en te adviseren. Wij verzorgen het totale pakket om uw product tot een succes te brengen, van ontwerp tot levering. 

Indien gewenst kunnen wij uw productlijn voorzien van een complete warehousing, gekoppeld met een website die u zelf beheert. Iedere aanvraag is uniek en vereist een eigen aanpak. Hoewel de meeste van onze producties in het Verre Oosten plaatsvinden, hebben wij ook nog productiemogelijkheden in onze eigen fabriek in Tunesië of Nederland. Zoekt u een ervaren partij om uw bedrijfskleding te laten maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wilt u alle opties met eigen ogen bekijken? Maak dan een afspraak en loop door onze showroom, wij zijn gevestigd in Nijkerk. Doe inspiratie op voor uw maatwerk bedrijfskleding.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Onze medewerkers moeten zich prettig en verzekerd voelen in zijn of haar uniform. Een medewerker loopt dag in dag uit in onze kleding. Het draagcomfort heeft hierom zeker veel invloed.

directeur, HR


Ik merk dat de kleding een gevoel van trots met zich meebrengt. Als ik kijk hoe Integrated Sports dit project voor ons heeft opgepakt, ben ik extreem positief.

Bas Havens, Projectmanager

 

Offerte aanvragen

Promotiekleding