Bedrijfskleding laten maken

Integrated Sports is de specialist op het gebied van professionele bedrijfskleding. Wij hebben oog voor detail, veiligheid en duurzaamheid. 

De specialist in bedrijfskleding

Integrated Sports is de Europese specialist om uw bedrijfskleding te laten maken. Met de juiste uitstraling van uw bedrijfskleding zorgt u voor herkenbaarheid en vertrouwen bij uw doelgroep. U laat een positieve indruk achter in uw omgeving. Daarnaast krijgt uw personeel meer binding met uw organisatie wanneer ze op maat gemaakte bedrijfskleding dragen. Bedrijfskleding laten maken met uw huisstijl staat garant voor professionaliteit en een verzorgde uitstraling. Waarom kiezen voor Integrated Sports?

  • De allerhoogste kwaliteit;
  • Excellente vermaak-service;
  • Een breed assortiment;
  • Betaalbare producten;
  • Ruim 30 jaar ervaring;
  • Een ruim assortiment;
  • Meedenkende specialisten.

Bedrijfskleding laten maken in uw huisstijl

De mogelijkheden zijn oneindig

Bedrijfskleding laten maken is essentieel voor bedrijven die een professionele indruk willen achterlaten. Bedrijfskleding heeft verschillende functies, zoals promotie, bescherming, werkcomfort en/of uitstraling. Wij zetten alles op alles om uw wensen te vertalen in een onderscheidend en uniek ontwerp. 

Integrated Sports B.V. is onderdeel van Hassing B.V.

Samenwerkingspartner voor uw bedrijfskleding

Bent u op zoek naar een flexibele samenwerkingspartner om uw bedrijfskleding te laten maken? Wij hebben met 30+ jaar ervaring en een specialistisch team voldoende kennis om u volledig van dienst te zijn. Daarnaast vervullen we een adviserende rol, zodat uw bedrijfskleding tot in de puntjes is verzorgd. Wij leveren het totaalpakket om uw idee tot een groot succes te brengen, van ontwerp tot levering. 

Indien gewenst kunnen wij uw productlijn voorzien van een complete warehousing, gekoppeld met een website die u zelf beheert. Iedere aanvraag is uniek en vereist een eigen aanpak. Hoewel de meeste van onze producties in V.O. plaatsvinden, hebben wij ook nog productiemogelijkheden in onze eigen fabriek in Tunesië of Nederland. Wilt u professionele bedrijfskleding laten maken? Vraag een offerte aan en onze specialisten helpen u graag verder.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Onze medewerkers moeten zich prettig en verzekerd voelen in zijn of haar uniform. Een medewerker loopt dag in dag uit in onze kleding. Het draagcomfort heeft hierom zeker veel invloed.

directeur, HR


Ik merk dat de kleding een gevoel van trots met zich meebrengt. Als ik kijk hoe Integrated Sports dit project voor ons heeft opgepakt, ben ik extreem positief.

Bas Havens, Projectmanager

 

Offerte aanvragen

Promotiekleding