Custom made caps

Naast bedrijfskleding produceren we custom-made caps. Denk hierbij aan hoeden en petten met uw eigen tekst of logo. 

Custom made caps met uw huisstijl

Alles op het gebied van custom made caps kunnen wij voor u realiseren. Denk hierbij aan het produceren van een complete lijn met uw eigen logo en huisstijl. Ideaal voor promotionele doeleinden op een evenement of beurs. Of breng uw bedrijf onder de aandacht bij uw klanten. Met een duidelijke identiteit laat u de juiste indruk achter bij de doelgroep. Straal uit waar uw organisatie voor staat. 

Alles in eigen beheer

Samen naar het gewenste resultaat

Wij hebben alles in eigen beheer en zijn gespecialiseerd in het leveren van custom made caps.  Wij produceren hoge kwaliteit caps met een perfecte pasvorm. Verschillende merken gingen u al voor, zoals Carrefour, Shimano, T-Mobile, Bjorn Borg. 

Integrated Sports B.V. is onderdeel van Hassing B.V.

Custom caps met een perfecte pasvorm

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service. Daarom maken wij alle caps op maat, aangepast aan uw wensen, doelen en behoeftes. Wij bestaan al ruim 30 jaar en staan bekend om onze kwalitatieve caps met een perfecte pasvorm. Voordat de product in gang wordt gezet, ontvangt u één of meerdere samples. Daarnaast is het mogelijk om samen met onze specialistische medewerkers de accessoires te laten aanmeten. Wij helpen u graag met het ontwerpen en het bepalen van de gewenste materiaalkeuze.

Wij verzorgen het totale pakket om uw custom made cap tot een succes te brengen, van ontwerp tot levering. Indien gewenst kunnen wij uw productlijn voorzien van een complete warehousing, gekoppeld met een website die u zelf beheert. Iedere aanvraag is uniek en vereist een eigen aanpak. Hoewel de meeste van onze producties in V.O. plaatsvinden, hebben wij ook nog productiemogelijkheden in onze eigen fabriek in Tunesië of Nederland. Wilt u custom made caps laten maken? Vraag een offerte aan en onze specialisten helpen u graag verder.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Onze medewerkers moeten zich prettig en verzekerd voelen in zijn of haar uniform. Een medewerker loopt dag in dag uit in onze kleding. Het draagcomfort heeft hierom zeker veel invloed.

directeur, HR


Ik merk dat de kleding een gevoel van trots met zich meebrengt. Als ik kijk hoe Integrated Sports dit project voor ons heeft opgepakt, ben ik extreem positief.

Bas Havens, Projectmanager

 

Offerte aanvragen

Promotiekleding