Accessoires

Custom-made accessoires.

Naast bedrijfskleding en promotionele kleding produceren we custom-made accessoires. Denk hierbij aan hoeden en petten met eigen tekst of logo. Alles op het gebied van custom made accessoires kunnen wij voor u realiseren. Van een complete productlijn of accessoires met eigen logo voor promotionele doeleinden.

Alles in eigen beheer

Samen naar het gewenste resultaat

Wij hebben alles in eigen beheer en zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk, hoge kwaliteit bedrijfskleding met perfecte pasvorm. Wij hebben accessoires geproduceerd voor diverse merken, zoals Carrefour, Shimano, T-Mobile, Bjorn Borg. 

Integrated Sports B.V. is onderdeel van Hassing B.V.

Onze service

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service. Daarom maken wij alle accessoires en kleding exact op maat, aangepast aan uw wensen, doelen en behoeftes. Wij bestaan al ruim 30 jaar en staan bekend om onze kwalitatieve kleding, perfecte pasvorm en goede service. Zo krijgt u uiteraard één of meerdere samples voordat de productie wordt gestart. Daarnaast is het mogelijk om samen met onze specialistische medewerkers de accessoires te laten aanmeten. Wij helpen u graag met het ontwerpen en het bepalen van de gewenste materiaalkeuze.

Wij verzorgen het totale pakket om uw product tot een succes te brengen, van ontwerp tot levering. Indien gewenst kunnen wij uw productlijn voorzien van een complete warehousing, gekoppeld met een website die u zelf beheert. Iedere aanvraag is uniek en vereist een eigen aanpak. Hoewel de meeste van onze producties in V.O. plaatsvinden, hebben wij ook nog productiemogelijkheden in onze eigen fabriek in Tunesië of Nederland.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Onze medewerkers moeten zich prettig en verzekerd voelen in zijn of haar uniform. Een medewerker loopt dag in dag uit in onze kleding. Het draagcomfort heeft hierom zeker veel invloed.

directeur, HR


Ik merk dat de kleding een gevoel van trots met zich meebrengt. Als ik kijk hoe Integrated Sports dit project voor ons heeft opgepakt, ben ik extreem positief.

Bas Havens, Projectmanager

 

Offerte aanvragen

Promotiekleding